Întrebarea 3

Ești încercat zilele acestea de un sentiment puternic de neputință în fața tuturor încercărilor din jur?

Poate ești în prima linie și vezi direct durerea celor afectați.

Pe deasupra, mai există și teama a ceea ce înseamnă asta pentru tine și pentru cei dragi ai tăi. În aceste momente, amintește-ți de ce ai ales să faci ceea ce faci: ce te-a motivat în alegerea ta, care sunt recompensele – chiar și minuscule în comparație cu sacrificiul – dar care te ajută să mergi mai departe. Sau poate ești printre persoanele care nu pot face altceva decât să stea acasă și să nu îi expună și pe alții la risc. Chiar și de acasă poți ajuta, fie donând către diferite cauze, sau punându-te la dispoziția diferitelor inițiative care ajută, chiar și de la distanță. Fiecare putem face ceva. În oricare dintre situații te-ai afla, nu uita că primul de care trebuie să ai grijă ești tu, așa că dă-ți voie să te odihnești.

ce poți face practic?

  • Alătură-te milioanelor de oameni care au donat pentru a găsi soluții în această criză.
  • Setează-ți limite sănătoase în ceea ce privește implicarea: asigură-te că poți chiar și pentru câteva momente să lași muncă deoparte și să ai grijă de tine. Nu uita că sunt mai multe dimensiuni ale vieții în care trebuie să investești, chiar și pe timp de criză.

  • Click aici pentru a downloada un model de plan de îngrijire pe sine pe care să îl pui în practică în perioada următoare.